Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

ΣΤ΄ Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης: Αγάπη πούγινες....

Πάει καιρός που βρεθήκαμε για πρώτη φορά το 1992. Νομίζω εκείνη η χρονιά ήταν.
Οι απόφοιτοι του 1973. Ας είναι καλά ο Ποιμενίδης ο Γιώργος. Από τότε νιώθω ότι ανήκουμε σε κάτι που "γράφει". Βρεθήκαμε κι άλλες φορές. Φοβερό συναίσθημα. Αυτό το παιχνίδισμα του χρόνου πάνω μας. Γελάσαμε και χαρήκαμε στην αρχή. Μα σαν ο θάνατος πήρε τους πρώτους από εμάς, σα να σοβαρευτήκαμε λιγάκι. Τότε σκέφθηκα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε. Για την ιστορία του ΣΤ. Δε μου έκατσε. Ο χρόνος; Η διάθεση; Έλειψαν. Η τύχη μ έφερε καθηγητή στο 1ο Γενικό Λύκειο Σταυρούπολης (πρώην ΣΤ΄). Από τον προηγούμενο μήνα διευθυντή στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης(στο ίδιο κτίριο). Σκέφτηκα ότι δεν έχω άλλη δικαιολογία. Ήρθε η ώρα να μου φύγει αυτό το βάρος. Το υλικό πρέπει να μαζευτεί! Να ταξινομηθεί. Να μαζέψουμε φωτογραφίες. Να γίνει κάποια εκδήλωση. Ξεκινάμε λοιπόν.
ΟΛΟΙ οι απόφοιτοι του ΣΤ΄ Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης αλλά και των άλλων σχολείων του ίδιου κτιρίου μπορούμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή.
Μια ομάδα μαθητών με δύο καθηγητές ξεκινάνε εργασία για τον ίδιο σκοπό. Υπάρχει ένα site με αυτό το περιεχόμενο : http://www.linguaclub.gr/stgymnasio/stgymnasio.htm
Μπορείτε να δείτε και τις σελίδες του σχολείου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: