Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ορκομωσία νέων δημοτικών συμβούλων

Δευτέρα 20/12/2010 ορκίζονται οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι και 27 τοπικοί σύμβουλοι στο δήμο Παύλου Μελά. Στο δημοτικό θέατρο Σταυρούπολης.
Φυσικά και δεν είμαστε θίασος. Ένας μεγάλος δήμος είμαστε με σοβαρότατα προβλήματα. Θίασος θα γίνουμε αν η πλειοψηφία δεν αντιληφθεί το δύσκολο του προβλήματος που έχει να επιλύσει.
 Τεράστια προβλήματα ανάπτυξης της πόλης. Τρεις δήμοι που πρέπει να γίνουν ΜΙΑ πόλη με σύγχρονη διοικητική μηχανή. Μια διοίκηση που οφείλει ΑΜΕΣΑ να σχεδιάσει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ σε πολλά μέτωπα ΑΛΛΑ να έχει και την υποκειμενική δυνατότητα να ΥΛΟΠΟΙΕΙ, να ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ και να ΔΡΑ.
 Θα προσπαθήσω να συμβάλλω σε ένα πολιτικό πολιτισμό ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ με αξία τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.
Χρειαζόμαστε ανοικτό πνεύμα, δημοκρατία και σύνθεση. Φτάνουν οι σκυλοκαυγάδες.
 Περιμένω να δω από την διοίκηση του φίλου Διαμαντή ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ  και ΔΙΑΛΟΓΟ.  Κυρίως να αποδείξει οτι άδικα τον κατηγορούν ως εκφραστή εργολάβων. Στο χέρι του βρίσκονται ΠΟΛΛΑ για το μέλλον του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ. Τώρα τους πρώτους μήνες της διοίκησής του. Περιμένω με κατανόηση και θα κρίνω σκληρά αλλά δίκαια.
Με την ευκαιρία ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τους 616 φίλους που με την ψήφο τους με έστειλαν στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παύλου Μελά.  Τους ευχαρστώ ιδιαίτερα γιατί με ψήφισαν γι αυτό που είμαι. Θα μείνω σταθερός σε ΑΞΙΕΣ, σε ΑΓΩΝΕΣ για τον τόπο μας και κυρίως σε αυτό που πιστεύουμε πολλοί  οτι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ είναι υποχρέωση και καθήκον αυτών που μπορούν να προσφέρουν.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Επικύρωση αποτελεσμάτων δήμου Παύλου Μελά

Ένα μήνα μετά τις δημοτικές εκλογές έγινε η τελική επικύρωση των αποτελεσμάτων στο δήμο Παύλου Μελά. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 616 φίλους και  φίλες  που με την ψήφο τους με εξέλεξαν στο δημοτικό συμβούλιο του νέου δήμου. Θέλω να τους διαβεβαιώσω οτι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πόλη μας και για τα δικαιώματα των πολιτών της.
Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα πατήστε ΕΔΩ